07-03-2009, 00:51
|
#4 (permalink)
|
Tecrübe Puanı: 2 | Alıntı: Seni ilk tartışırken aklı başında birisi zannedip, seninle tartışmaya değer olduğuna kanaat getirmiştim. Zaten artık yazılarına cevap vermemem de bu durumun tersine dönmesinden dolayıdır bayım. Siz bir TKP düşmanı olarak, yaptıklarınız ne kadar gülünç olduğunu görmek zorundasınız! 3- sosyalist örgüt ve bir ABci yapılanmanın ortak basın açıklamasında dahi işin içinden TKP düşmanlığını çıkarabiliyorsunuz! Size "demagoji" olarak gelecek ama aslında "zırvalıklarınızın teşhiri" adlandırması daha iyi olacak yine: Dünyanın hiç bir yerinde ortak bir eylemin, ortak bir basın açıklamasının metninin; "ortak olmayan yollardan yazılması" durumu olmaz! (Tabi biraz forumdan çıkıp, alanlara karışırsanız böyle olduğunun farkına varacaksınız belki de!) Dolayısıyla kininizi kustuğunuz metin 5 yapılanmanın ortak metnidir! Orada Tuncay yoldaş değil de; Emepli, ya da ÖDP'li bilmem kim yoldaş ta onu okuyabilirdi; ve ben bu durumda sizin bu duruma karşıt olacağınız bir mesaj yazıp yazmayacağınız konusunda kesinlikle yazmazdınız seçeneğini seçerim! Çünkü sizin devrimci sınıf siyasetiyle değil; ulusal mücadeleyi merkeze koyup koymamakla derdiniz var. Ve işe bakın ki bizlere demagoji yaptığımızı söyleyen aynı şahıs; kendi sınıf siyaseti kinini devrimci laflarla süsleyip, ağzında geveledikten sonra servis ediyor! Ve bunun demagoji "olmadığından" emin! Ve 2-3 "dava arkadaşı" dışında kimseden destek bulamadığını anlayamıyor! Ama bundan da emin olabilirsin | Alıntı: Bence rahatlamayı deneyin suat bey Zira fazla TKP düşmanlığı sizi; 24 saatlik forum "yolculuğu" ile birlikte pasifizme mahkum ediyor. Oysa ki bugün pasifizme değil devrimci militan parti çalışmasına ve sosyalist siyaseti alanlara taşımaya ihtiyaç vardır. Ya da tersinden söyleyecek olursak, bugünün ihtiyacı; pasifizmi pasifize etmektir!! | demagoji yapma... Açıklamadan sonra Yurtsever Cephe adına söz alan Tuncay Çelen, cümle aynen böyle ve ben bunu eleştirdim.. ortak açıklama bu değil..... Açıklamada, Sivas olaylarından dönemin sosyal demokrat ve merkez sağ koalisyonunun sorumlu olduğuna dikkat çekildi. Açıklamada ayrıca kontrgerilla ile gericiliğin ayrıştırılamayacağı ifade edilirken, AKP’den bugün özgürlük ve demokrasi beklemenin söz konusu olamayacağı vurgulandı. Açıklamada gericilikle mücadelenin gecitirilemeyecek bir görev olduğu kaydedildi. gördüğün gibi altı çizili yerler ne diyor.. yine başka sayfada bu konuda hakaret dolu yazı yazmışsın.. oradaki de ortak açıklama değildi.. bilyorsun... Bence rahatlamayı deneyin suat bey Zira fazla TKP düşmanlığı sizi; 24 saatlik forum "yolculuğu" ile birlikte pasifizme mahkum ediyor. Oysa ki bugün pasifizme değil devrimci militan parti çalışmasına ve sosyalist siyaseti alanlara taşımaya ihtiyaç vardır. Ya da tersinden söyleyecek olursak, bugünün ihtiyacı; pasifizmi pasifize etmektir beni boş ver ben pasivist olayım sen aktivist ol memnun olurum... ben kimseye düşman olmam.. ama teşhir ederim.. antiktkp ne ise ve o dönemler bunlara karşı ne yapıyorsam aynısını da size yaparım.. yani teşhir ederim.. bu benim anlayışım.. bu ülke solunda sosyal-şöven virüs var.. bu temizlenmeden sol ilerleyemez.. düşüncem bu.. işim de bu.. yani bir "pasivist" olarak bu işi yapıyorum.. ve sen ne kadar saldırırsan saldır bu işe devam edeceğim.. işim bu... suat
__________________ KomünistForum a Hoş Geldiniz. Lütfen İmza Boyutunuz 4 Puntoyu Geçmesin.... |
| |