Alıntı:
| okadar aptalca budalaca yorumlar görüyorum ki bu forum ile çelişen karakterde kişiler var.
neymiş PKK özerklik isterse lazlar çerkesler ermeniler bilmem neler.ne kadar saçmalamasyondur anlamıyorum.birkere gayri müslümler azınlık haklarına sahiptir(ancak bunun değeri ne kadardır tartışılır) saydıkalrının içrisinde laz kavramı kürtlere karşı bir karşı siyaset için ortaya atılmıştır.lazlar neredeyse tamamen asimile olmuş eskiden hristiyan olan bu toplum artık islamlaşmış ve türkleşmiştir.kendi toplumsal hakkını isteyen kendine laz diyen hiçbir kimseyi görmedim ki .siz gördünü zmü? kürtleri HAKLI talepleri türkleştirmeye karşı direnmiş bir ulus dilini koruyan mezapotomya olan hakimiyetini koruyan bir ulus için yadsınması imkansızıdr.PKK büyük bir direnişle KÜRT realitesini tüm dünyaya duyurmuştur.bu osmnalıdan gelen bir özlemin yüzyıllardır süren bir özlemin başarısıdır.salakça çamur atmayı bırakında SAYGI duyun!!! |
Eger yorumunuzunda saygı görmesini istiyorsanız hakaret yerine , diger cümlelerinizdeki gibi sadece eleştiri yapınız.Bu tür kelimeler,hakaretler kullanmak güzel bir yorumun niteligini de düşürür.
Saygılarımla..