Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-30-2009, 19:51   #1 (permalink)
İŞÇİ

İŞÇİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 2
İŞÇİ Seçkin bir yolda.
Standart Çözülmedi Kürt Sorunu!kimler yüzünden???

Bağırıyor birileri Barış diye..(yüreği yanmışlar)
Diğerleri bağırıyor Savaş diye..(keyfi yerinde olanlar)

Türkiyede bir savaş var,çözülmeyen bir savaş..bu savaşın bedelini ödeyenler kimlerdir peki?Bir yandan,Ezilen Halkların evlatları olan Gerillalar diğer yandan emekçi çocukları olan Askerler...ve Ağıt yakan Analar..babasız kalan Çocuklar..!!
bu sizce garip bir savaş değilmidir???
Özgürlük Hareketine katılım sağlayan insanlarımız,farklı nedenler yüzünden katılım sağladıklarını biliyoruz,yani zevki-sefa için dağlara çıkmadıklarını Biliyoruz..ve askerlerinde(bazılar ı)gönüllü olarak askerlik yapmak istemediklerinide gayet iyi biliyoruz...
Türkiye bir çıkmazın eşiğindemidir?sorun dağ mıdır?aşılmıyor...!! !
yoksa herhangi bir çıkar mı sözkonusu?
yok yok..bu işte bir iş var..nedir o iş..???
1993'te Çözüm için düğmeye basıldı..haydi barış denildi..ve barış'ı sağlamak için somut adımlar atıldı..tam herşey yoluna girmişken..oda nee??
33 asker'in ölüm haberi geliyor...Allah Allah...diyoruz..eee hani ateşkes sağlanılmıştı..hani silahlar susacaktı..barış olacaktı..yok yok bunda bir iş var..provakasyonlar iş başında yine..Barışın sağlanmasını istemeyip,çözüm yollarına set kuranlar kimlerdir acaba???

Arkadaş anlatıyor(gerçektir yalan değil,yemin bile ederim)diyorki;
askerlik yaptığım dönemlerde,gece nöbetine çıkan askerler,bir bir öldürülüyordu!!
haftada en az 3 asker vurularak öldürülüyordu:..peki bunu yapan kim diyorduk??.ve aramızdan bir akıllı asker çıkıp..gece nöbete çıkarken,üstündeki kamuflajı ve elbiseyi soyup,korkuluk haline getirdikten sonra..nöbet yerine koydu..ve bekledi...aradan saatler geçti..oda nee??bir Yüzbaşı..arkadan gelip,asker zannettiği korkuluğu silahla arkadan vurdu..tabi o sırada saklanan akıllı asker yerinden çıkıp yüzbaşıyı öldürdü..ve ödül aldı..dedi..

peki bu günlerden farkı varmıdır bu yaşananların??birile ri bu çözümü istemiyor anlaşılan..
bundan zevk alıyorlar galiba..mayın..haber leri geliyor.
PKK biz yapmadık diye bas bas anlatıyor ROJ TV de canlı olarak..
peki kim yaptı???6 Asker daha öldü...Başbakan ne diyor!!
Mücadelemiz aynı doğrultuda kararlı bir şekilde sürecek...
Başbakanın umrundamı ölen askerler..tabiki değil..timsah gözyaşları dökülür ve bir süre sonra unutulur..ama asker ve gerillaya ağıt yakan Analar Çocuklarını Unuturmu???hayır Unutmaz..biz unuturmuyuz..hayır unutmayız..!!!
(çünkü ölende vuranda biziz)kadere bak ki..hakkaride iki kardeş yana yana çatışma anında çarpışıyorlar..Biri Gerilla Diğeri Asker.hayatın cilvesimi bu?
PKK 1 Hazirana kadar çatışmasızlık kararı düzenliyor..ve karar Halka ve Kamuoyuna sunuluyor.biz PKK Olarak 1 Hazirana kadar tek taraflı çatışmazlığı karar kılıyor.umarım 1 hazirana kadar Barışçıl çözümler ile bu savaş bir son bulur ve silahlar susar..dediler..ama durun,durun oda nee???Licede 4 Gerilla vuruluyor..nedir bu şimdi?bu 6'ya çıkıyor...bu alçaklık değilmidir?evet alçaklıktır..PKK biz üstümüze düşen görevi yaptık diyor,ve biz isterdik ki..1 hazirana kadar çözüm üzerine konuşulsun..operasyo nlar değil..hadi onuda geçtik..şimdi ne konuşuluyor???
muhalefet ne yapıyor?başbakan ne diyor...mücadele sürecek..kanlar yerde kalmayacak..şöyle böyle olacak..biri çıkıp şunlara,''acaba ölenler sizlermisiniz?veya çocuklarınız mıdır desin???konuya duygusal bir yaklaşım sürdürdüm biliyorum..ama işte Türkiyede yaşıyoruz...halbuki çözüm çok basittir...gerçekten basittir...nasıl basittir.???
Sn.Abdullah Öcalan,DTP,PKK ve akil adımların devreye girmesi..
4 adresin yeri belli değilmidir sizce???adresler belli..talepler belli..
''Daha vazla insan ölmeden çözelim artık bu sorunu''diyenlere tepkiler geliyor..vay sen misin bunu diyen..!!!
Türkiye'yi yöneten bu faşist zihniyetlere karşı en güzel cevap Yaşar Kemal verebilir..
“Barış yok Türkiye'de. Barış var diyorlar, bakan arkadaşım da barış var diyordu. Türkiye'nin belasıdır bu savaş. Bir ülke bu kadar korkunç bir şeye uğramamalı. Türkiye buna uğradı: Kardeş kardeşi öldürdü ve hiç kimse 'bu adam ne istiyor, bu adam dağlarda niye ölüyor, öldürüyor' demedi. Bunun tadına varmak istiyor kimileri. Bu Kürt meselesini yakında yazacağım, yazdım da zaten. Ben 'barışı isterim' dedim, bir insan barış istedi diye mahkum ettiler beni. Kötü bir yönetim var Türkiye'de. İnşallah kendilerini gösterirler iyi yönetim olarak. Bunları tarihe kara defterlerle yazacaklar. Tarih yazmayacak bunları. Hiç kimse bunları adamdan saymayacaklar. Her şey böyle gösteriyor, bunlar adam olmayacak. Tez ve tez barış olmalı. Ben bir yazarım beni mahkum ettiler yine mahkum ederler. Yine söylerim istediğini yapsınlar” diye konuştu.Teşekkürler Yaşar hocam..bizde söyleyelim bizi de mahkum etsinler..BİZ BARIŞ İSTERİZ....
Saygılarımla

İŞÇİ

O zaman birlikte çalışalım.
Yerli Kadın (chıapas)
İŞÇİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla