Açın kapıları dâra götürelim! Uzun zaman evvel bu anketin yanlış yere konduğunu yazmıştım şimdi yazılanlara bakıyorumda yanılmadığımı düşünüyorum. İnsanın lisanı karakterinin aynasıdır. Milleti hakaret etmeye teşfik etmekten başka çokta katkısı olmayan bu soruyu yazmanın sebebi kim daha çok kin duyuyorun cevabını bulmak mı yoksa?
Fethullah hoca denilen zâtın bir talebesini şöyle uzaktan gören tabiinler açıyor ağzını yumuyor gözünü.. Gel gelelim aradan bunca zaman geçsede bir çok nur cemaati dahil olmak üzere istemeyen çok insan var günümüz muhafazakarlarından!
Olayın komik tarafıda muhafazkarlar din düşmanı! sol kesim şeriatçı! gibi adlarla hatırlıyor onu.. Emperyalist diyenlerde var ergenokonu çökertmeye çalışanların arkasındaki adam diyende .. Gülmemek elde değil.. Ama tabi bunlar duyarken bazılarına çok daha fazla hayret ediyorum
Fetullahı nasıl bilirsin
cevap: Benim bi arkadaşım var fethullah yurdunda kalıyor....
Gülermisin ağlarmısın.. Suizanı sevmem ama bu şahıs türkiyeye bir şekilde mâl olduğu için eleştirilmeside çok normal.. Ben hâla bu adamın ne olduğunu çözebilmiş değilim ama yukarıda yanlış yazdım tabiin değil tabeüttabin (yanlış teleffuz etmiş olabilirim) olan arkadaşlar eleştirirken (hakaret ederken) ki bu eleştiri bu saatten sonra değiştirmezler herhalde en azından biraz daha gerçekci eleştirsinler.. Bende faylanayım zira hakikaten merakediyorum bu adam necidir?
|