Konu
:
Kürt sorunu ve ABD ile ilişkiler.
Tekil Mesaj gösterimi
02-13-2009, 01:42
#
16
(
permalink
)
BABİL
Tecrübe Puanı:
7
Sevgili türkche yoldaş tolll arkadaşa biraz haksızlık etmiyormusun
"Pekeke sosyalist olsa amenna
"
ve 30 sene önceki PKKyi istiyorun
sence bu hem pkk ye hem kürt halkına haksızlık değilmi ? Senin bazı şeyleri aştığının inancındayım ve bundada yanılmıyorum. Ancak lütfen kürt ulusal hareketini değerlendiriken onu marksizmle -leninizmle vurmayın onu kendi özgül koşullarında ulusal özgürlük mucadelesini özünde bir burjuva kavram olan fakat Leninin ısrarla üzerinde durduğu ve kayıtsız şartsız değer biçtiği şu "ulusların kendi kaderini kendilerinin tayin hakkı"ilkesine sol sapma da diyebileceğimiz illede sınıfsal bakışınızı bir gözden geçiriniz,Bu sizin komünist kimliğinizden bişey götürmez,tam tersine getirisini getirir. Seninde bu getiriyi çok iyi kavradığını özünde görüyorum,ancak ne hikmetse bazı zincirlerini kırmakta güçlük çerkiyorsun
Salla gitsin be yoldaş .
Not: compango ve turkche arkadaşlar ikinizden de ricam tolll arkadaşa haksızca yüklenmeyin o bir kürt yurtseveri ve bize sempatisi olan çok değerli bir arkadaşımızdır.Onunla marksist temeler üzerinden ideolojik tartışmalar sağlıklı tartışma olamaz,bildiğiniz gibi fazla yazan bir arkadaş değil inanın hepinizin hepimizin yazdığı yazıları içtenlikle okuyor bunu ben biliyorum ve hepimize değer veren bir arkadaşımız. Onu dostça sevgiyle karşılarsanız kat be kat karşılşığını alacağınızdan kuşkunuz olmasın.Tepkileri doğaldır.anlayışınız için şimdiden teşekkürler.
Ruhum !..
sus ve seyret..........
Başladı t e k e r r ü r !..
Yâ, taham m ü ü l !..
Yâ, taham m ü ü l!
V.B.BAYRIL
Konu BABİL tarafından (02-13-2009 Saat
01:50
) değiştirilmiştir.
BABİL
Açık Profil bilgileri
BABİL - Özel Mesaj gönder