Alıntı:
| düşmanımın düşmanı benim dostumdur diyosun
türkiye ırak suriye... bunlar zaten abd nin köğeği arkadaşım ne saçmalıyon sen.iran a gelince!pek korkmuş gibi davranmıyorlar...
abd ve israil i desteklemek için bahane olamaz arkdaşım bu!ha sen desteklersin o ayrı!ama tüm kürt halkına yüklemesen bunu diyorum!
yılllar önce şeyh sait in ingilizlerin mandacılığı altında bir kürdistan için inglizlerden desteği mübah gören arkdaşlar elbette şimdi de abd den destek almayı mübah göreceklerdir!
türk solu kürt solu diye ayırma!kemalistlerden bir farkın olsun!
pkk sosyalist bir parti değildir!uzun uzun açıklamayacam.dilimizde tüy bitti!
sende diğer çakma devrimciler gibi KOMİNİST diyorsun koçum bizim davamızın adı KOMİNİZM değil KOMÜNİZM.
hoş sen aylar önce ben komünist değil kürt milliyetçisiyim demiştin o da var... |
asıl sen ne saçmalıyosun ben kürtleri onlara muhtaç eden suçludurr diyorum dediğn gibi düşmanımın düşmanı bana bak compagno bana dersvermene ihtiyacım yok sana pkk nin soyalist olup olmadığını sen le tartışmam herşey ortadadır bilirsiniz pek yazmayı sevmem oyüzden şeh sait ve ingiliz meselesinede dyinmeyecem ve türk solu kürt solu meslelerine deyinmeyecem türkche duran kalkanın bir açıklaması olacaktı hata forumdada yayınladındı onu okursan yeterince açklayıcı olacak