Alıntı:
| Türkiye dışında kurulabilir gayet normal çünkü bakın sonuçta kürt de bir insandır iyi kötü far etmez ama en iyi kürt ün içinde bile özgürlük aşkı vardır ülkemizde çoğalmaları 10 ar 10 ar çocuk yapmları tehlikedir şuan değil 20 sene sonra bu çocuklar büyücek ve güney doğuda özgür kürdistan gibi çeşitli sol örgütleride içine alarak bu ülkeyi bölücekler ve bizler iyice bölünmüş olucaz sol iyice dağılıcak Tam bağımsızlık zorlaşacak ama ırak sınırları içinde kurulmasında bir sakınca görmüyorum özgürlük herkezin hakkıdır başkasınınkine karışmadığın sürece |
arkadasım ne kadar celişik şeyler yazdıgının farkında mısın?
hem özgürlük herkesin hakkıdır diyorsun ve ırakta yasayan kürtler bagımsızlık kazanabilirler diyorsun hem de türkiyedeki kürtler böyle kalsınlar,sadece haklarını vermek onlara yeter diyorsun..
ben sana burada bagımsızlıgı savunmuyorum veya sadece haklar yeterli de demiyorum fakat senin yazdıklarına bakınca ne kadar buyuk bir çelişki yarattıgını görebiliyorum.
1.Irak'taki Kürtler özgür olabilirler..
2.Türkiye'dekiler olamazlar
Aralarındaki fark nedir pardon??
Tabi kendini sadece Türkiye sınırları içerisine hapseden "garip" bir devrimci anlayısın var ise onu bilemeyecegim..
Ayrıca su Kürtler 10 tane cocuk yapmasın,aman bagımsız olurlar mantıgını da Türk Solu dergisinden biliyorum ya hadi hayırlısı bakalım...