Alıntı:
| Bunu ben bir yerde okumuştum CAI Sovyetler birliği avrupaya kadar ilerleyince İtalyada Sosvet korkusu başladı bunun için CAI kontrgerillayı yarattı kontrgerillar Dinci ve milliyetci çizgiye oturtuldular.Bunun türkiyedeki temsilcisi alparslan türkeşdir Asker olan alparslan türkeş önceleri milliyetci daha sonra tamamen dinci ve milliyetci çizgiye geçti halka kominizim dinsizlik vatansızlıkdır bunlar vatan hayini dediler ortamı yumuşattılar arkasından darbe oldu ve malum gerisi... Bunların hepsi ABD tarafından planlanmış uygulamalardır.ABD nin şuan bile geleceğe dönük projeleri her zaman vardır.Eskiden kızıl tehlike vardı onlar için şimdi ise yeşil tehlike var onlar kendilerine her zaman bir düşman seçerler ve kendi halkının ve dünya halklarının gözünü boyuyarak biz dünyayı kurtarıyoruz palavraları sıkarlar bunu amerikan filmlerine bakarakda anlıyabilirsiniz.Ama gerçekte tek hedefleri dünyayı sömürmek insanlar din dil ırk ayrımı yaparak birbirine düşürmek insanları aç bırakmak dinlerini kültürlerini dillerini değiştirmeye çalışmak LANET OLSUN BÖLE DÜZENE BU ORTA ÇAĞDAKİ KÖLELİK DÜZENİNDEN BİLE DAHA KÖTÜ KAHRAOLSUN KAPİTALİZM!!!!! |
Çok doğru yazmışsın yoldaşım! Bunu kontrgerilla ve sosyalizme karşı mücadelenin amerika tarafından yaratılışını, tamamen dış destelki oluşunu ben de eski tozlanmış kitaplardan okumuştum. Başlangıçta alparslan türkeş solcuydu, atatürkçüydü ne de olsa asker. Fakat dışarıdan aldığı maddi yardımlar ve solcular arasında destek bulamadığı için döneklik edip türk-islam hareketinin öncülüğünü yapmıştır. Kendisi bir vatan hayinidir. 80 lerde kontrgerillanın kurucusudur. Türkiyenin senelerce kana boyanmasına ve devrimci, aydın fikirli yoldaşlarımızın kanının boşyere dökülmesine sebep olmuştur. Şimdi bütün bunlara dur demenin zamanı geldi. 1 mayız biz devrimci gençliğin günüdür yoldaşlarım!!!