Alıntı:
| kürt sorunu vardır ve bunun için en büyük savaşı şu anda pkk vermektedir burada kürt sorunu ve pkk yi ayırmak doğru değildir pkk ya kürt milliyetçisi abd askeri gibi değimler kullanacak insanlara bir hatırlatmam war pkk yi kuran mazlumlar kemaller zamanının en büyük komünistleriydi ha şu anda pkk yanlışın içindemi evt ben pkk ye asla karşı değilim hatta onlar benim en sıcak yoldaşlarım kendi içlerinde abd ye çalışan 20 kişilik bir grup şu anda teşhir edilmiş ve hepsi örgütten uzaklaştırılmıştır yani anlayacağınız pkk komünist bir çizgideki yoluna tekrar geri dönmeye başlamıştır |
bu gün pkk devrimci mücadeleye en büyük darbeyi vuran bir örgüttür. madem komunist bu zamana kadar savaş verdi dah kuzey ıraktan türkiyede bir halk hareketine dönüşemedi. çünkü onların sorunu halk sorunu değil . hangi bölgede halkın desteğini almıştr bana söylermisin. abd ve uzantıların parasal desteiğile 10 -15 asker öldüemek gerilla savaşımı evet gerilla savaşı ama halkın gerillası deiğil. uzantıların geri,llası. daha düne kadar kavacıları tikkocuları dhpc lileri katleti bu koministlik? gülerim . daha düne kadar dev yolcuları katletti neden sana sorarım benim yaşım 45 halen devrimciyim . ama ben bunları cezaevleridede gördüm . hiç bir devrimcı hareketin içine girmrdile sadece kendileri yaşadı neden? bizler farklı fraksiyonda oln guruplarla beraberken onlar bızıb dışımızdaydı ve yaşma koşulları(parasal)yönden çok rahatılar.