Alıntı:
| tabi kalemle devrim yapabilirsiniz... lisedeki öğrencileride böyle örgütlersiniz ama bir süre sonra herkes farkına varır TÜRKİYE'de KALEMLE DEVRİM OLMAZZZZZZ. devrim ancak ve ancak KAN DÖKEREK SİLAHLI MÜCADELE ile olur bana göre... o yüzden türkiye de öyle bir parti yok.... bu arada siz partiler yasaı kanununu kabül ederek parti kurmadınız mı? o kanunda türkiye cumhuriyeti'bin devlet şekli cumhuriyettir laik demokratik bir devlettir yazmıyor mu? siz bunu kurulurken kabül etmediniz mi? |
Sevgili umudun_adı bu mesaja "kalem kılıçtan keskindir" deyimiyle kısa bir cevap verebilirdim fakat bunu yapmayacagım tabiki de. Sen silahlı mucadeleyi kutsayarak devrim yapabileceğini mi sanıyorsun ya da bizi devrimlerin kansız olmayacağını bilmeyecek kadar bilincsizmi sanıyorsun. Devrimci mucadeleye girdiğin zaman öncelikle cok genis bir bilgi dagarcıgın ve okuma aclıgın olması gerekir. Bilinçlendirilemeyen insanları hiçbir şekilde mücadeleye taşıyamazsın.Heleki senin gibi silahlı mucadeleyi kutsayan bir dusunceye hiç.. Şimdi birde bizim yasal bir parti olmamız mevzusuna takılmışsın. Şunu bilmeni isterim ki yorum yaptıgına gore de aslında bilmen gerekiyor ama yinede ben soyleyim; biz legal bir partiyiz legalci bir parti değil.Yani mevcut darbeci yasayı hiç bir zaman kutsamıyor her fırsatta kapı gibi karşısına dikiliyoruz.
Birde sevgili roj_gk hiçbir sosyalist yurtsever cephe diye isim kullanmaz tarzı birşey soylemişsin. Örgütün tam olarak varlıgı emperyalizme karşı yurtsever cephe'dir. Umarım bir fırsat bulup yurtsever cephe'nin programını okuyabilirsin o zaman sosyalist olup olmadıgına daha saglıklı karar verebilirsin. Sosyalizmin içinde yutseverliği barındırdığını es feçiyorsunuz maalesef hatta kimi zaman bu ismi milliyetçiliğe kadar kaydırabiliyorsunuz. Lütfen teoriyi ve pratiği biraz daha iyi analiz yaparak yorumlarınızı yapın.
Devrimci saygılarımla...